Påskmeny
Avhämtning/leverans: 14-15 april
Skärtorsdagen fram till kl 17.00 och Långfredagen fram till kl 15.00.
Menyn är förpackad på engångsmaterial och serveras kall. Vid bokning av leverans, välj alternativet “Leverans & lämna returen själv” när du kommer till kassan.
- Krämig sill med äpple, pepparrot och dill
- Gubbröra med Grebbestads ansjovis, rostad kavring och hackat ägg
- Omelettrulle fylld med cheddarost och basturökt skinka från Andersson & Tillman
- Bakade betor med gemsallad, rostade frön och saffransolja
- Paj med grön sparris, spenat och lagrad prästost
- Rökt laxbakelse med rostad paprikafärskost
- Örtmarinerad lammrostbiff
- Rostad potatissallad med dijondressing, vårlök och grillade grönsaker
- Kaviardip och vispat smör
- Brödpåse med tunt delikatessknäcke och hembakt rosenbröd
Komplettera menyn med småvarma rätter!
De småvarma rätterna hämtas/levereras kallt, och ni värmer själva i samband med måltiden.
- Potatisgratäng med purjolök och Västerbottenost
- Stekt kycklingbröst från Hagby gård med ramslökspesto på Nyborgs kallpressade rapsolja
- Svensk Merguez – Kryddig lammkorv med spiskummin och chili
65 kr/person
Rekommenderad dessert
Vaniljcrème toppad med rabarberkompott, färska jordgubbar och chokladdoppade churros, 65 kr
- Catering från en person.
- Beställ din meny senast 3 hela dagar innan avhämtning/leverans.
- Allergier/specialkost meddelar du när du kommer till kassan!