Boka buffé online – FAQ

Vad är minsta antal för beställning?
Minsta antal för beställning är 10-20 personer beroende på vilken meny ni väljer. På produktsidan ser du vad som gäller för just den meny du vill beställa!

När måste jag senast beställa min catering?
Senast tre dagar före leverans behöver vi din beställning. Skulle du vara ute i sista minuten, ring oss för att se vad vi kan ordna! Ändringar kan göras senast tre arbetsdagar före er beställning om inget annat avtalats.

Kan jag få maten levererad?
Vi levererar mot en leveransavgift och den varierar beroende på avstånd. Ni kan välj att hämta beställningen själva! Det gör ni vid vårt cateringkök på Fyrisborgsgatan 4 i Uppsala. Returer lämnas tillbaka på samma adress.

Hur ska jag tänka med leveranstiden?
När ni bokar en leverans av maten, tänk på att det behövs en stund att duka upp! Vi brukar rekommendera att ni bokar leveransen till ungefär en halvtimme innan ni ska äta.

Vad gör jag om jag inte hittar en meny som passar?
Ring oss på 018-130 190 eller skicka ett mejl till info@cajsas-kok.se. Du är också välkomna att besöka oss på Fyrisborgsgatan 4 i Uppsala. Ring gärna innan och boka en tid för möte!