• 3-rätters vårmeny Paris

    Minst 20 pers.
  • KAMPANJ!
    Här utvecklas rustika rätter med lokala råvaror till eleganta och chica kreationer!

    Denna mat serveras varm
    • Välbalanserat
    • Vällagat
    • Färska råvaror
  • Antal personer
    Totalpris
    / pers
    (inkl. moms)
    Antalet personer är för få!
    Nollställ
    »
Snabbt och enkelt
Säker leverans
Tillagad med kärlek

Förrätt
Tartar på rödbeta med persiljeroyal, kaprismajonnäs och frasig getost samt krassesallad med ostronblad

Varmrätt
Helstekt kalvrygg med marinerade vårprimörer och bondbönor, veloute med ängsyra samt rotfruktsterrin
Vegetariskt alternativ: Smördegsrulle fylld med svampduxelle och spenat serveras med marinerade vårprimörer och bondbönor, tryffelcreme samt rotfruktsterrin

Dessert
Chokladtarte med creme anglais, pistage och hallon

 

375 kr/kuvert (ord.pris 407 kr)

 

Beställ din catering senast 3 vardagar innan önskat leveransdatum!
Catering från 20 personer.

Behöver du porslin?
I vårt 3-rätters porslinspaket ingår: Tallrik x2, bestick x2, vinglas x2, vattenglas, desserttallrik, dessertsked & kaffegods

CAJSA’S 3-RÄTTERS VÅRMENY – PARIS

I årets vårmeny reser vi till ett blomstrande Paris där gator kantas av livliga brasserier och bistroer. Rustika rätter med lokala råvaror blir till chica kreationer i vår 3-rätters meny!

Vi vill att du och dina gäster ska känna er trygga!

Har någon i sällskapet en allergi eller intolerans vill vi gärna få meddelande om det! Vi ser då till att göra alternativ till de rätter de inte kan. Specialmaten läggs på egna fat och märks upp och i övrigt går det bra att de tar från den vanliga buffén/menyn! Meddela oss också om någon är vegetarian, vegan eller av andra anledningar inte kan äta vissa livsmedel.

All information om allergi- och specialkost fyller ni i när ni kommit till kassan!

Vill du veta mer om innehållet och allergener i maten ring 018-130 190. Där finns vi tillgängliga för att svara på dina frågor. Om växeln är stängd anger vi alltid journummer på telefonsvararen.

Dryck och mat i kombination – en helhetsupplevelse!

Rätt dryck till maten hjälper till att förhöja smakerna. Här har vi samlat tips på drycker som passar till vår 3-rätters vårmeny.

Förrätt:
72038 Ruppertsberger Imperial Riesling 2017
5244 Gustave Lorentz Gewurztraminer Reserve 2017
11901 Leitz Eins Zwei Zero Riesling 2016 (Alkoholfritt)

Varmrätt:
3550 Château Labidie Bordeaux
3601 Chateau Quinsac Bordeaux Superiore
19000 Domaine de la Prade organic Merlot Shiraz (alkoholfritt)

Vegetarisk varmrätt:
3550 Château Labidie Bordeaux
3601 Chateau Quinsac Bordeaux Superiore
2292 Côtes du Jura Chardonnay 2017
1911 Rawson’s Retreat Semillon Chardonnay 2013 (alkoholfritt)

Dessert:
8117 Alambre Moscatel de Setúbal 2012
8011 Bacalhoa Moscatel de Seúbal 2015

Ge din catering en personlig touch – vår à la carte lägger du själv på tallrik!

Vi levererar din à la carte i kantiner och du lägger själv upp rätterna på tallrikar. De varma tillbehören levereras på porslinsfat tillsammans med uppläggningsbestick och är tänkta att ställas ut på borden vid servering. Det som ska serveras varmt står i värmebox som du kopplar in i ett vanligt vägguttag. Låt gärna den varma maten stå kvar i värmeboxen tills det är dags för dig och dina gäster att äta.

Leveranstid

Då à la carten är färsk och tänkt att ätas på en gång, se gärna till att anpassa leveranstiden till när du och dina gäster ska äta. Vår rekommendation är att boka leverans ungefär 45-60 minuter innan. Det beror på hur lång tid du känner att det behövs för att lägga upp maten på tallrik!

Du tittade nyligen på