Moderna smaker från stadens alla hörn
I våra ögon är Uppsala landets hetaste matstad just nu. Här finns allt från färgstark street food till gastronomisk lyx. Här blandas smaker och trender från världens alla kök, med fantastiska råvaror från lokala gårdar och producenter.
I årets vårbuffé vill jag och mina kockar presentera allt det spännande som puttrar i vår kulinariska storstad. Vi gör det med hjälp av säsongens primörer och på vårt alldeles egna vis.
Komozzarella från Ängsholmens gårdsmejeri blir till en läckert friterad tapas med örter. En bädd av vit och grön sparris har med inspiration från Uppsalas myllrande nationsliv förgyllts med krispigt isterband. Våra saftiga Salmon Buns blir dagens svar på varmkorven på Fyristorg och en rykande färsk hyllning till stans food truck kultur.
Det är bara några av de smaker och matkulturer som får plats här i Uppsala – och i årets vårbuffé.
Beställ Cajsa´s Vårbuffé – Uppsala till festen och eventet!