höstmeny - 3-rätters - uppsala
  • 3-rätters höstmeny – en modern skördefest

    Minst 20 pers.
  • Upplev skördefestens stämning med denna vällagade à la carte-meny!

    Denna mat serveras varm
    • Välbalanserat
    • Vällagat
    • Färska råvaror
  • Antal personer
    Totalpris
    / pers
    (inkl. moms)
    Antalet personer är för få!
    Nollställ
    »
Snabbt och enkelt
Säker leverans
Tillagad med kärlek

Förrätt
Variation på jordärtskocka – bakad jordärtskocka, jordärtskockscrème och chips serveras med picklad tomat med dillfrö, västerbottensost samt stekt kavring och ätbara blommor

Varmrätt
Örtbakad fjällröding med kräftsås, kantarell och äppelsallad samt råmarinerade rotfrukter

Vegetariskt alternativ:Filodegsrulle med kantareller och grönkål, picklade rotfrukter, biff med rödbeta samt äppelsallad serveras med mandelpotatispuré

Dessert
Skogsbär med mandelkaka, karamellmousse och mandelkrisp

 

389 kr/kuvert (ord.pris 415 kr)

 

Beställ din catering senast 3 vardagar innan önskat leveransdatum!
Catering från 20 personer.

Behöver du porslin?
I vårt 3-rätters porslinspaket ingår: Tallrik x2, bestick x2, vinglas x2, vattenglas, desserttallrik, dessertsked & kaffegods

Önskar ni också lunch med smaker från den moderna skördefesten? Prova någon av våra höstlunchbufféer – vad sägs om halstrad lax eller paprikakryddad kycklingfilé

Cajsa´s 3-rätters höstmeny – en modern skördefest

Med säsongens råvaror i fokus och med kärlek för hantverket har vi skapat en festmeny med nya spännande smakkombinationer. Bjud dina gäster till bords och upplev skördefestens stämning!

Vi vill att du och dina gäster ska känna er trygga!

Har någon i sällskapet en allergi eller intolerans vill vi gärna få meddelande om det! Vi ser då till att göra alternativ till de rätter de inte kan. Specialmaten läggs på egna fat och märks upp och i övrigt går det bra att de tar från den vanliga buffén/menyn! Meddela oss också om någon är vegetarian, vegan eller av andra anledningar inte kan äta vissa livsmedel.

All information om allergi- och specialkost fyller ni i när ni kommit till kassan!

Vill du veta mer om innehållet och allergener i maten ring 018-130 190. Där finns vi tillgängliga för att svara på dina frågor. Om växeln är stängd anger vi alltid journummer på telefonsvararen.

Dryck och mat i kombination – en helhetsupplevelse!

Rätt dryck till maten hjälper till att förhöja smakerna. Här har vi samlat tips på drycker som passar till vår 3-rätters höstmeny.

Förrätt:

  • Loxarel A Pèl Classic Penedes Brut Nature Reserva 2015 (Ekologisk)
  • Privat Brut Nature Reserva 2016 (Ekologisk)
  • Symbiose (Ekologisk)

Alkoholfritt:

  • Richard Juhlin Blanc de Blancs Non-Alcoholic Sparkling Wine

Varmrätt – Samma för det vegetariska alternativet:

Vitt vin:

  • Saint Clair Vicar’s Choice Barrel Chardonnay 2017
  • Stoneleigh Latitude Chardonnay 2018
  • Buena Vista Carneros Chardonnay 2016

Öl:

  • Melleruds Utmärkta Pilsner (Ekologisk)
  • Nils Oscar Kellerbier (Ekologisk)
  • Coppersmith’s Organic Pils (Ekologisk)

Alkoholfritt:

  • Santa Monica Organic White (Ekologisk)
  • Nils Oscar Alkoholfri

Dessert:

  • Gérard Bertrand Rivesaltes Ambré
  • Saint John
  • Florio Marsala Superiore Dolce 2015

Alkoholfritt:

  • Dessert de Luxe Alkoholfri Äppledryck

Ge din catering en personlig touch – vår à la carte lägger du själv på tallrik!

Vi levererar din à la carte i kantiner och du lägger själv upp rätterna på tallrikar. De varma tillbehören levereras på porslinsfat tillsammans med uppläggningsbestick och är tänkta att ställas ut på borden vid servering. Det som ska serveras varmt står i värmebox som du kopplar in i ett vanligt vägguttag. Låt gärna den varma maten stå kvar i värmeboxen tills det är dags för dig och dina gäster att äta.

Leveranstid

Då à la carten är färsk och tänkt att ätas på en gång, se gärna till att anpassa leveranstiden till när du och dina gäster ska äta. Vår rekommendation är att boka leverans ungefär 45-60 minuter innan. Det beror på hur lång tid du känner att det behövs för att lägga upp maten på tallrik!

Du tittade nyligen på