Till Cajsa´s Vårlåda har vi valt ut det bästa från våra sjöar och hav – och från det gröna som börjar spira runtomkring oss. Menyn serveras kall och rätterna är upplagda på små fat, förpackade i en portionslåda. Enkelt och smidigt att servera!
- Vårens primörer med sparrisbroccoli, rädisor, späda morötter, sockerärtor och en flädervinägrett
- Krämig sallad på Grebbestads Ansjovis, rökta räkor, rivet ägg och rågbrödchips
- Tryffelstekt kyckling från Hagby Gård med shiitake och ramslökspesto
- Grillad sparris med tunnhyvlad fänkål, rapsolja med ängssyra från Nyborgs Gårds och riven parmesan
- Hollandaise på brynt smör och körvel
- Färskpotatissallad serverad med vårlök, dillcrème och picklade senapsfrön
- Fänkålsrostat tunnbröd med krassekryddad färskost
199 kr/låda
Rekommenderad dessert:
Rabarberswiss med gräddfilscrème, saltkolasås, jordgubbar och lakritsmaräng, 59 kr
Beställ som takeaway eller boka leverans, senast 3 vardagar innan önskat leveransdatum!