CAJSA’S VÅRBUFFÉ – PARIS
Frankrike och dess haute cuisine är den moderna matlagningens moder. Här är mat en konst och Paris världens självklara gastronomiska huvudstad. I årets vårbuffé reser vi till ett blomstrande Paris där gatorna kantas av livliga brasserier och bistroer. Där rustika rätter med lokala råvaror utvecklats till eleganta och chica kreationer.
I Cajsas vårbuffé – Paris presenterar vi vårens primörer som en Crudité smaksatt med Champagnevinegrette. Lammrostbiff med kryddor från Provence får sällskap av den klassiska Bearnaisen i vår egen tappning med färsk dragon och en touche de cayenne. En annan klassiker är vår Sallad Nicoise på späda salladsblad och lätthalstrad tonfisk med pocherade vaktelägg från Tjärdalens Fågel.
Den söta avslutningen präglas av Paris Bistroer och här serveras Vaniljkokt rabarber med vit Mousse au Chocolate toppad med rostad sockerkaka smaksatt med Cointreau.
Beställ Cajsas Vårbuffé – Paris till säsongens fester och event.