3-rätters vårmeny

503 kr 465 kr Spara 38 kr/pp
Moms ingår.

3-rätters festmeny med säsongens råvaror! Smakrika och vällagade rätter som passar perfekt till födelsedagar, jubileum och andra speciella tillfällen. 

Datum för avhämtning och leverans: 1 mars-30 juni 2024.

Denna mat serveras varm

Catering till Studenten
Den 5 juni erbjuder vi enbart vår Sommarbuffé, Vegansk vårlunchbuffé, Vårlunchbuffé med mildrökt lax och Vårlunchbuffé med kyckling via webbshoppen. Har du önskemål om andra menyer, kontakta vårt säljteam på info@cajsas-kok.se eller 018-130 190.
  • Välbalanserat
  • Vällagat
  • Färska råvaror

Menyn

Förrätt
Grillad hjärtsallad med kammussla, brynt smör- och sojavinägrett, jalapeñopicklad gurka, ostroncrème och friterad surdeg

Vegetariskt alternativ: Grillad hjärtsallad och fänkål med rökta tomater, gotländska belugalinser, brynt smör- och sojavinägrett, jalapeñopicklad gurka och friterad surdeg

Varmrätt
Ört- och chilistekt lammrostbiff med glödbakad rotselleri, getostkrokett och lammsky serveras med rostad potatis med rosmarin

Vegetariskt alternativ: Glödbakad rotselleri med picklad gulbeta, getostkrokett, hasselnötsmajonnäs och rostad potatis med rosmarin

Dessert
Mille-feuille med bakad rabarber, grillade jordgubbar och mascarpone serveras med rabarberbavaroise

Beskrivning

Till vårens 3-rätters festmeny har vi hämtat inspiration från vårens härliga råvaror. Menyn bjuder på perfekt smakbalans och passar för de fester och event då du vill bjuda på det lilla extra!

Allergi- & specialkost 
Vi vill att du och dina gäster ska känna er trygga!

Har någon i sällskapet en allergi eller intolerans vill vi gärna få meddelande om det! Vi ser då till att göra alternativ till de rätter de inte kan äta. Specialmaten läggs på egna fat och märks upp, och i övrigt går det bra att de tar från den vanliga buffén/menyn! Meddela oss också om någon är vegetarian, vegan eller av andra anledningar inte kan äta vissa livsmedel. All information om allergi- och specialkost fyller ni i när ni kommit till kassan.

Vill du veta mer om innehållet och allergener i maten ring 018-130 190. Där finns vi tillgängliga för att svara på dina frågor. Om växeln är stängd anger vi alltid journummer på telefonsvararen.

Dryckestips

Dryck och mat i kombination – en helhetsupplevelse!

Rätt dryck till maten hjälper till att förhöja smakerna. Här hittar du inom kort tips på dryck som passar till vårens 3-rätters meny.

Förrätt

  • Buttery Barrel, Chardonnay
  • Bonterra, Chardonnay
  • Edenvale, Pinot Gris Alcohol Free

Varmrätt

  • Xavier Vignon Côtes-du-Rhône, Grenache Vielles Vignes Organic
  • Alain Jaume, Côtes du Rhône Grand Veneur Organic Reserve
  • Sangre de Toro, Garnacha Tinta Syrah (Alkoholfri)

Vegetarisk varmrätt

  • La Dame Bleue, Beaujolais Villages
  • La Corte del Pozzo, Bardolino

Dessert

  • Dr Loosen, Riesling Beerenauslese
  • Château La Rame
  • Jus de Pommes, Artisanal Pétillant (Alkoholfri)
Hur levereras din catering?
Ge din catering en personlig touch – vår à la carte lägger du själv på tallrik!

Vi levererar din à la carte i kantiner och du lägger själv upp rätterna på tallrikar. Det som ska serveras varmt står i värmebox som du kopplar in i ett vanligt vägguttag. Låt gärna den varma maten stå kvar i värmeboxen tills det är dags för dig och dina gäster att äta.

Leveranstid

Då à la carten är färsk och tänkt att ätas på en gång, se gärna till att anpassa leveranstiden till när du och dina gäster ska äta. Vår rekommendation är att boka leverans ungefär 45-60 minuter innan. Det beror på hur lång tid du känner att det behövs för att lägga upp maten på tallrik!