• 3-rätters nyårsmeny 2019

    Minst 10 pers.
  • ERBJUDANDE!
    Ord.pris 409 kr/kuvert

    Nyårsmeny – förrätt, varmrätt och dessert

    Denna mat serveras varm
    • Välbalanserat
    • Vällagat
    • Färska råvaror
  • Antal personer
    Totalpris
    / pers
    (inkl. moms)
    Antalet personer är för få!
    Rensa
    »
Snabbt och enkelt
Säker leverans
Tillagad med kärlek

Förrätt

Krämig hummersallad serveras med sotad avokado, yuzurostade sesamfrön, avokadocrème och picklad silverlök samt friterat majschips

Vegetariskt alternativ: Cajsa’s vårrullar med rättikasallad, sotad avokado, yuzurostade sesamfrön, avokadocrème och picklad silverlök

 

Varmrätt

Rosastekt kalvrygg serveras med saltbakad rödbeta, brynt smörcrème med soja, poppat bovete och rödvinssås med rökt märg samt hasselbackspotatis

Vegetariskt alternativ: Krokett med rökt ostronskivling, sallad på edamamebönor serveras med chips samt saltbakad rödbeta, brynt smörcrème med soja samt balsamicoreduktion

 

Dessert

Mango- och passionsfruktsmousse med rostad brownie, yoghurtkrisp och exotisk fruktsalsa

 

379 kr/kuvert (ord.pris 409 kr)

Beställ din catering senast 3 vardagar innan önskat leveransdatum!

 

På nyårsafton har vi sista leveranstiden 18.00. 

Catering till nyårsafton från 10 personer (OBS! till övriga dagar gäller från 15 personer)

 

Behöver du porslin?
I vårt 3-rätters porslinspaket ingår: Tallrik x2, bestick x2, vinglas x2, vattenglas, desserttallrik, dessertsked och kaffegods

Fira in det nya året med Cajsa´s Nyårsmeny

En lyxig trerättersmeny med inslag av hummer, kalvrygg och med exotiska smaker som avslut – allt som en nyårsmeny ska innehålla.

Cajsa´s Nyårsmeny går även bra att beställa till andra tillfällen värda en guldkant.

Beställ Cajsa´s Nyårsmeny till årets sista, och eventuellt godaste fest! 

Vi vill att du och dina gäster ska känna er trygga!

Har någon i sällskapet en allergi eller intolerans vill vi gärna få meddelande om det! Vi ser då till att göra alternativ till de rätter de inte kan. Specialmaten läggs på egna fat och märks upp och i övrigt går det bra att de tar från den vanliga buffén/menyn! Meddela oss också om någon är vegetarian, vegan eller av andra anledningar inte kan äta vissa livsmedel.

All information om allergi- och specialkost fyller ni i när ni kommit till kassan!

Vill du veta mer om innehållet och allergener i maten ring 018-130 190. Där finns vi tillgängliga för att svara på dina frågor. Om växeln är stängd anger vi alltid journummer på telefonsvararen.

Dryck och mat i kombination – en helhetsupplevelse!

Rätt dryck till maten hjälper till att förhöja smakerna. Här har vi samlat tips på drycker som passar till vår 3-rätters nyårsmeny.

Förrätt:
  • 7470 Loxarel A Pèl Classic Penedes Brut Nature Reserva 2013 99,00 kr
  • 7567 Rotari Brut Riserva 2013 125,00 kr
  • 7418 Bollinger Special Cuvée Brut 479,00 kr
  • 1959 GodDryck No 1 Goda Bubblor 89,00 kr (Alkoholfritt)

 

Varmrätt, vin:
  • 22300 Fontanafredda Ebbio Langhe Nebbiolo 2016 119,00 kr
  • 7306 Langhe Nebbiolo Pio Cesare 2015 165,00 kr
  • 12357 Brunello di Montalcino Col d’Orcia 2013 279,00 kr
  • 1964 Saxhyttegubbens Blåbär 100% 72,00 kr (Alkoholfritt)
  • 1955 Dessert de Luxe Alkoholfri Äppledryck 59,00 kr (Alkoholfritt)

 

Dessert och att skåla med vid tolvslaget:
  • 7470 Loxarel A Pèl Classic Penedes Brut Nature Reserva 2013 99,00 kr
  • 7521 Symbiose 299,00 kr
  • 7522 Duménil Brut Millésimé Premier Cru 2007 359,00 kr

Ge din catering en personlig touch – vår à la carte lägger du själv på tallrik!

Vi levererar din à la carte i kantiner och du lägger själv upp rätterna på tallrikar. De varma tillbehören levereras på porslinsfat tillsammans med uppläggningsbestick och är tänkta att ställas ut på borden vid servering. Det som ska serveras varmt står i värmebox som du kopplar in i ett vanligt vägguttag. Låt gärna den varma maten stå kvar i värmeboxen tills det är dags för dig och dina gäster att äta.

Leveranstid

Då à la carten är färsk och tänkt att ätas på en gång, se gärna till att anpassa leveranstiden till när du och dina gäster ska äta. Vår rekommendation är att boka leverans ungefär 45-60 minuter innan. Det beror på hur lång tid du känner att det behövs för att lägga upp maten på tallrik!

Du tittade nyligen på